PROIZVODI

Žitopromet-Mlin ponosno stoji iza Sentella proizvoda, vernih saveznika u ostvarivanju najukusnijih snova, od domaćinstva do industrije u Srbiji i van njenih granica.

Kapacitet novog mlina poluvisoke meljave od 300 tona prerađene i samlevene pšenice dnevno, omogućava nam da našim brašnom, različitih i posebnih karakteristika, zadovoljimo sve zahteve i želje kupaca i da kvalitetom odgovorimo na njihove potrebe.
Proizvodimo 12 različitih mlinskih proizvoda, koje isporučujemo u 7 različitih veličina pakovanja.

Porodicu Sentella testenina čine 23 vrste kratkih, dugih i motanih proizvoda, bez dodataka i holesterola, koji zadovoljavaju sve kriterijume zdrave ishrane, za sve generacije. U korak sa savremenim društvom, razumemo trend ubrzanog življenja, te je vreme pripreme Sentella testenine svedeno na svega 5 minuta.
Naše proizvodne linije dnevno mogu da proizvedu i do 34 tone testenine.

Kao savršeno zatvaranje kruga i kompletiranje zadovoljstva za nepca, poželeli smo da na odličan ukus dodamo i malo neodovljivog, tako slatkog, gotovo hipnotišućeg mirisa, koje svako srce ispuni toplinom i probudi osećaj toplog doma, gde god se nalazili. U našoj pekari posebna pažnja se poklanja odabiru sirovina od kojih nastaju pekarski proizvodi koji svojim ukusom, hranljivišću i kvalitetom gotovo zaustavljaju vreme, dok impresivnih 1800 hlebova na sat, potpuno zadovoljava potrebe našeg regiona.


KVALITET

Beskompromisan stav u pogledu kvaliteta tj. stroga kontrola svakog proizvodnog postupka, konstantno praćenje kvaliteta i stručno osposobljavanje svih 200 zaposlenih, omogućili su nam da steknemo pravo na Sertifikat međunarodnog Standarda za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008, kao i na Sertifikat međunarodnog Standarda za upravljanje bezbednošću namirnica ISO 22000:2005, odnosno FSSC 22000, koje automatski podrazumevaju i sertifikovanje HACCP sistema.